En vecka glutenfri...
...och ja, vad ska jag säga? Svårt är det ju inte. Det mesta är ju glutenfritt och så länge det existerar något som heter kakao i världen så behövs ju inga bullar heller ;-)
Jag brukar ju bli trött på eftermiddagarna (ca kl.14-16) men det har jag inte blivit den här veckan. Mycket grönt har det blivit, särskilt vid lunch och om det är det eller glutenfria kosten som gör det (eller kombinationen) struntar jag i. Jag mår bättre i magen och är piggare under dagen, och det är det enda som spelar roll.
Sen tror jag ju helt enkelt att en gluten- och mjölkfri (eller åtminstone friare) kost gör att åtminstone jag äter mer varierat. Vad är mer varierat än frukt och grönt, där sammansättningen inte är 100% densamma hela tiden?
Så ja, jag kör vidare på det här glutenfria.
Och jag mår toppen utan pasta,ris och potatis. :) mer grönt åt folket. :) har du testat fiberhusk?
Spännande! jag tror jag ska prova detta också. Efter drygt ett år utan pasta, ris och potatis mår jag toppen, men det där med vetemjölet och sockret är också viktigt!
Kanske det blir en lightvariant...
Använder fiberhusk till de mesta. Pizzabotten,bröd,panering även mandelmjöl kan man använda i olika pajbottnar,bröd osv. :)