nä.

jag bloggar inte långt idag heller. Ute ligger snön kvar än så länge, de senaste två dagarna har vi konstruerat små nybyggarfamiljer i papp på AUO:n och ikväll hade jag min damkör. De sjöng väldigt fint, järngänget liksom!

Sen smet jag ner till norrmalmia och tittade på när åtta galningar spelade dodgeball.Hehe, det såg rätt sköj ut måste jag säga.

har ni förresten sett det här?

Helt apropå

Mina växter lever fortfarande, ett dygn efter hemkomst. Helt otroligt. Jadu Sara, jag vet inte vad som gjort att Nikita helt ignorerat fönstret de senaste 24 timmarna. Kan vara för att den ena växten var en kaktus men det brukar inte hindra henne. Eller så njuter hon mer av att ligga i sin korg under fönstret, bredvid elementet än att sitta på det dragiga fönsterblecket. Får väl bli superlim under krukorna i värsta fall. Men det är såå fint! :)

Efter söndagspromenaden...

...hamnade vi på loppis hos Stina. :) Blev lite olika saker som hörlurar, en extramadrass, lite skafferivaror och sånt. W investerade i en norrlands guld-halsduk. Mmm...

Det är riktigt, riktigt mycket vinter idag. Efter att stått och njutit av solen gick vi ner på stan så jag fick investera i riktiga vantar och en mössa. Det var på tiden nu, tredje vintern i Pite.

image153
Sol och rök från Kappa.

image154
Ännu mer sol och rök från Kappa...

image155
Man blir glad av sol!

image156
Jag njuter...

image157
Det gör W också.

image158
Efter en kaffe och inhandlande av vantar och mössa tog jag snöberget i besittning!

image159
Jag äger!

image160
Före bestigningen. Ser ni mitt uttryck, det som osar mod, skräck, skeptism och jävlar anamma? Inte? Eeehh...


Vinteruppdatering

image145
Så här såg jag ut när det var snöoväder i torsdags...

image146
Morgonen före snöovädret... Det var vinter då med ser ni.

image147
Mitt hus.

image148
På väg till skolan.

image149
jag och W tester webkameran. Mycket nöje.

image151
Och hur mår kissekatten? Mycket bra i Williams händer... Såhär hittade jag de båda i mitt vardagsrum igår.

image152
jag kan ju säga att Nikita visste inte alls vart hon skulle ta vägen. Mattan fick ta en del stryk... ;P

Sööööndagmorgon!

Och klockan är mer än eeeeett.

Nu blir det promenix i det fantastiska vintervädret. Har jag förresten nämnt att mitt hem är städat och jag har ett otroligt piffat vardagsrumsfönster? Nya, fina gardiner och krukväxter (!) som jag planerat att hålla vid liv. Njuter så av att ha reclaimat mitt home.

Det är officiellt nu:

Nikita älskar William. Ni ska få se filmklippet så snart jag kan lägga upp det. Nu blir det spagettiwestern.

(Vi var hemma halv tolv från kåren och jag spillde rödvin på min vita skjorta.)

Night time is the right time

med Ray Charles. Otroligt skön låt.


Vitlök

W gjorde tzatziki till middagen. Med mucho vitlök. Jisses. Nu ska va å det allra pliktskyldigaste bege oss till Kåren där det är någon födelsedagsfest w är bjuden till, enda kruxet är att ingen av oss är speciellt sugna. Ute är det -15 och massa snö, vackert på dagen. Mest kallt efter mörkrets inbrott. Vi var på bio 3an och såg I am legend, nya filmen med Will Smith ni vet. Den var helt ok, gav mig en del att fundera över. Scenariot är inte helt omöjligt att tänka sig; människorna kommer på något genmanipulerat virus mot cancer. De 10 009 försöksmänniskorna går det åt skogen för. Viruset blir luftburet. New York sätts i karantän. 5,4 miljarder människor dör. Resten av människorna är djur, rovdjur. Ja, ungefär så.

Gud skrider in och tar tag i saker och ting på slutet.

Men ärligt, filmen var faktiskt helt ok.


Nu blir det Kåren (hemma senast 23:30...)


Reclaim my home

Nu ska här tittas på lite möbler. Jepp. Fan vad jag exploderar snart. Måste nog äta.

Yo!

jag och Josse är fantastiskt sociala. Sitter i min soffa med våra datorer framför oss. Lyssnar på tio små moppepojkar. Jisses. Det är good shit.

På allvar...

Det är verkligen snöoväder ute. Har spenderat eftermiddagen med att ta in halvfrivilliga försökskaniner till sångmetodikuppgiften jag har tills i morgon. Tack för hjälpen, det var skoj att höra era register! :) Snart ska jag väl bege mig hemåt. Känner för att äta något riktigt mumsigt inför kammarkörsrepet ikväll. Shit. Hur ska vi ens lyckas ta oss ner på stan och dricka öl efteråt om det är såhär ute? jaja, allt går väl bara man vill. Men jag vill nog helst sova. Och äta apelsiner.

Snöstorm och apelsiner

Godmorgon  kära dator.

Överallt i Sverige tycks människor falla som käglor för Viruset. Nu är det inte fågelinfluensan eller något annat läskigt, utan ett Förkylningsvirus. Feber, halsont och trötthet i kroppen verkar vara tecknen. Känns de igen? Så därför inhandlade jag apelsiner på Ica igår. Visserligen läste jag att  det inte fungerar så att man kan injicera c-vitaminer för att förebygga förkylning men låt det då vara placebo. Jag äter mina apelsiner och håller mig frisk av det. Så det så.

Utanför fönstret är det vinande snöstorm. Alltså, jag menar det. Snön faller inte bara nedåt utan åt sidorna, tillbaka upp i luften och nedåt igen. Sen fångas den upp av ett gäng snöflingor på marken. Jodu. Om man säger såhär, när jag tittade ut genom fönstret tyckte jag att marken hade höjts. Men det var snö såklart. kan det vara en decimeter hittills? Nämnde jag att det redan var snö här?

Nu ska jag bege mig till skolan och sälla mig till gruppen Laptopnördar som sitter i foajén hela dagarna eftersom det är där det trådlösa nätverket finns (än så länge, snart har vi det i hela skolan och på Kåren!). Jag förstår helt plötsligt vitsen med Laptopnörderi. Oh yes.

Dodgeball

Ett ljuvligt klipp från den lika ljuvliga filmen. Haha.


Minusgrader, trötthet och popcorn

Har just varit på kåren och tittat på Dodgeball. Alltid lika rolig, jag fattar inte hur Ben Stiller gör! Jag var helt slut när jag traskade dit i kylan vid halv nio ikväll, men vaknade till liv av kaffe och popcorn. Nu retar jag antagligen gallfeber på älsklingen eftersom jag spenderat mer tid med min nya dator idag än med honom. Men så är det ibland och djupt där inne tror jag han tycker det är lite charmigt..eller, det är vad jag intalar mig själv.. ;) Berättade jag förresten att Ella ringde vid åtta i morse och var vaken. Ja, alltså annars hade hon ju inte kunnat ringa... Haha, jag fick en chock. Fatta Ella, jag tänker på det fortfarande 15 timmar senare. Jisses.

Godnatt!

Musikens under. Och basens.

Här kommer det. Vem kan prata sådär idag?

barry White, Can´t get enough of your love babe


Mmmmmyyyys..

Det stämmer. Jag myser. I soffan. Just i denna stund. På tv är det glamour, men jag kan byta kanal när jag vill. Typ nu. För fjärrkontrollen är precis här bredvid. najs. Min bärbara dator är uthämtad och betalad, hela dagen har jag installerat och lekt och nu har lugnet infunnit sig. Kärlek. Till det digitaliserade, portabla moderna samhället. För tillfället iallafall. Återkommer, hehe.

Ute är det kallt som f-n, typ 15 minus och massa snö. I morse såg jag både soluppgång och fullmåne på väg till kåren och terminens första kårstyrelsemöte.

Jag gillar fortfarande naturen.

Ljuva dag!

Tyvärr ställdes föreläsningen på morgonen in. Ketchupflaskan får vänta...

Imorgon kommer pengarna. Det betyder att jag får hämta ut min laptop på ica ankaret, äntligen! Har så svårt att vänta bara, men det är bra träning. Inte mycket val helt enkelt. :)

Idag älskar jag

AUO. Om 13 h 15 min sitter jag och njuter av en föreläsning om ketchupflaskans kretslopp.

(allts...

...å det tog slut på rim. som jag skrev)

Dagens dikt:

Ute är det snö. Det var ett par dar sen det var tö.
På ICA Ankaret väntar min laptop - den hämtas inte förrän kontot är fyllt, hej hopp.
Tomt blir kontot då igen, men tonfisk på burk känner vi igen.
Träningsvärken är i antåg, träning är skönt men ändå lit´ självplåg´.
Nu är rimmen slut, liten tomte tittar ut.
Läsa bok ska jag nu göra. Om vadå? Det får du höra
en annan dag

När jag är på humör.


Godnatt!


Vad har gjorts idag?

Mest masserat och njutit. Tränat. Promenaden hem från Korpen var ljuvlig, alldeles vitt på marken och träden och dessutom börjar kylan infinna sig igen efter gårdagens slask.

Livet.

Dagens glädjeämne

Jag läste ett mail idag som kom från Berklee igår. Jag har gjort klart första delen av ansökan och betalat ansökningsavgiften vilket tydligen innebär detta:

Dear Linda Niska,

You have successfully submitted section one of your application to Berklee
College of Music. You have taken a critical first step in dedicating
yourself to a world-class music education.
Our audition and interview team will contact you to confirm an audition
date and time. We ask that you complete section two of your
application and submit your supporting materials within the next two weeks.
Thank you for considering Berklee College of Music. We look forward to
working with you.


Vad jag blir glad, ända in liksom.

Dagens dikt:

Ute är det slask. Här i soffan är det slappt.

Hahaha

Jag bloggade tydligen inatt, det var ju intressant att läsa. Kan ju säga att det dunkar lite lätt i huvudet idag och det har tydligen snöat som bara den under tiden vi sovit. Jaja, nu har vi ju lyckats kravla oss upp ur dregelpölarna på kudden och ska promenera ner til Blå Ängeln för pizza. Men först ska vi flytta Josses soffa hem till henne. Yeah, dagens work-out.

Och nu:

Bakispizza.

Uppdatering:

Jag är på Kåren. Terminens första kårkväll. Jag har druckit äppelpajshots och vin plus lite öl. Det var ABBA-musik på scenen. Ljuvligt. nu orkar jag inte stava korrekt längre. eller orka trycka på caps lock för versaler osv. Mpåå- Oj det skulle stå nopp. Jag duger sdom jag är. 100%. Ella påminde mig och malou också i samma veva fast de var oberoende av varandra: jag är inte det jag gör. Tydligen är jag 100% vad jag än gör. alltså 100% som den människan jag är. och jag kan göra stora saker. Och påverka. Betyder något. Gör skillnad. Och är kompetent.

Förresten mamma och pappa, det var inte så lätt att söka berklee. Så fort betalningen var avklarad dök 8 nya sidor upp. Jippie. Jag måste ta mig in nu. Så enkelt, så mycket jobb. Jag ska till Berklee. Vare sig någon tror det eller ej. Det är inte ett försök. Det är ett beslut. Nu ska jag ta dansgolvet i besittning som man gör när man är 23 turning 24 och student.

Kan inte hjälpa det..

..jag fastnade för den här låten. William tycker Ne-Yo låter som en brunstig get. Heter man Ne-Yo måste man ju göra något speciellt.


Vitt? Grått? Va??

Okej. Vi har haft riktigt najs väder. Inte de senaste dagarna dock. Men nu ikväll snöade det på nytt, imponerande. Tycker väl ändå att när man bor i norrbotten ska vissa vintergarantier kunna ges. Eller? Jag ska inte behöva titta ut genom fönstret i mitten av januari för att ta reda på om de tjugo minusgraderna och två decimetrarna snö plötsligt, utan förvarning, smält bort. Va??

Jag blir så djävulusiskt förbannad.

Imorgon är det fredag. Jag läser två kurser mindre. Jag har för första gången sen hösten -05 en studietakt på 100%. Visserligen fortfarande 25& jobb på det, men det är bättre än att helgjobba iallafall. Och roligare. Imorgon ska jag göra inlämningsuppgifter och sen planera låtar till r´n´b-ensemblen med Mathias. Men det bästa av allt ska bli thaibesöket med W. Vad vi förtjänar det, han efter alla tentor och jag för...ja, för att jag är jag. 100%.

Klokbok

Det är min Ella det. En klokbok. Jag älskar dig.

Studietakt:

100%!!! Jag är 100 procentstjejen!

Just det ja!

En klok människa sa ju det att man kan pausa kurserna. Tänk om jag ska gå och göra det med ett gäng poäng senare i eftermiddag... 100% är ju trots allt 100%. Det kan ju räcka faktiskt.

I den perfekta världen...

...skulle det vara hur enkelt som helst att fylla i ansökningar till utbytesprogram i USA. Inte nog med att anmmälningspapperen är asmånga, de skrivs inte ut snabbt heller. Skumma förklaringar och benämningar, oklart vilka universitet som har vilka utbildningar osv. Varför kan det inte bara stå: Jaså Linda, du vill studera sång. I USA? Ahaaa, då har vi de här förslagen till dig! I ett år sa du? Och du är LTU-student...hmm..ja titta här vad vi hittade! Om du skriver under här bara så skickar vi iväg det imorgon!
Nej du, nu är det länkar hit och dit med massa olika information. Suck. Jag blir så trött. Jaja, jag har iallafall skickat iväg en beställning på en bärbar dator med tillbehör idag så nu ska jag slippa ha dokument, bilder och musik på typ 3 olika datorer. Skönt att slippa gå hem och maila iväg ett arbete till mig själv bara för att kunna jobba med det i skolan... Aaaah. Fråga inte vad det är för dator, det är en Acer, så mycket kan jag svara på. Nåt om inbyggd webbkamera, dvd-brännare och trådlöst nätverk. Jaja, det verkade mycket bra för knappt 6000 kr. Resten ser ni här.
Den är "hetast just nu"... Slängde med en bluetoothadapter, en trådlös mus och något annat skräp, typ en väska medans jag ändå var igång. Det är väl så man gör?

Nu ska jag förbereda lektionen med min övningselev, blir kanske en lätt hädelse mot copyrightlagen eller så... Josse kom ju som sagt tillbaka till Pite igår, efter en termin i Brighton och två veckor på Thailand. Solkysst är hon allt och ikväll räknar jag med att hjälpa henne bära lite kanske. Eller bara fika, vad vet jag? :)

Bilder från EGO-konserten 30 november:

Håll till godo med bilder från förra EGO-konserten!

image133
Innan konserten började var det bjudfika.

image134
Lisa tar för sig... :)

image135
Såhär såg en del av scenen ut. Fåtöljen där jag satt och bloggade live, samt den übersnygga lampan från Kåren. Lite publik också!

image136
Här syns även elpianot. Djembetrummorna kom väl till användning senare under programmet!

image137
Såhär såg en del av "publikhavet" ut!

image138
Här sitter jag och livebloggar minsann!

image139
Fortsättning på livebloggandet...

image140
Som sagt. EGO.

image141
Jag vid elflygeln.

image142
Improvisation. Jag på trumpet och Göran på piano. Tack för lånet!

image143
Detta var väl ett mer humoristiskt inslag...

image144
Vad säger man. Miles kan slänga sig i väggen...

Hoppas detta hjälper till att motivera er att gå på nästa EGOshow! 16 februari på Krokodil i Piteå.

Yes!!

JOSSE PÅ INTÅG!!!!! (Med bil)

Orka.

Orka orka orka orka orka orka orka. Orka. Linda. Orka. Nu.

Event:

Linda Niskas EGO-show på Krokodil 16 februari kl.14:00!


image84

Så vackert. Så vackert.

Klockan är strax efter 23. Det är måndagkväll. Jag har varit i gasen sen halv sju imorse och mår riktigt bra måste jag säga. Kl. 08:00 skulle jag träffa basgruppen i skolan för att förbereda dagens redovisning. Jag gick vid halv åtta och tog vägen runt kyrkogården så jag fick en promenad innan dagen som jag visste skulle hålla på långt in på eftermiddagen började. Det visade sig vara en bra idé, snön gnistrade och de många minusgraderna avslöjade sig genom den bitande kylan i mina kinder. Jag älskar riktig vinter, bara ett skäl till att stanna i Norrland (Sorry Ella, du får flytta hit.)...

Efter att lunchen intagits och det fortfarande var lite tid över innan redovisningarna skulle fortsätta passade jag på att ta en kort promenix till, även denna gång runt kyrkogården (tack Ann-Sofie för att du visade mig hur lugnt det är där) och fick min dos vind inklusive snö i ansiktet medan det fortfarande var ljust. MYCKET lyckad idé. När sista redovisningen var gjord satte vi oss ner med basgruppen och gjorde klart rapporten som ska lämnas in senast lördag och efter det, omkring kl. 17, vankades kammarkörsstyrelsemöte.

Halv sju kom jag hem och såg att det var intensivjympa eller pilates boll 19:15. Bytte om och drog ner till Korpen. Tog lappen till pilatespasset men ångrade mig fem över sju. Det blev intensivjympa. Jag kan ju säga att det här träningspasset hade jag längtat efter heeela dagen, det gjorde verkligen min dag helt enkelt! Det var en vikarie vars pass inte var lika hysteriskt up-tempo som den ordinarie superkvinnans pass men jag kan lova att ankgången kommer försämras de kommande dagarna. Detsamma gäller förmågan att få in överkroppen i trånga skjortor eller tröjor. Ryggsäck med båda armarna i kan bli svårt. Skratta för mycket vet jag inte heller om jag vill göra, inte heller böja benen den lååånga vägen ner till toalettsitsen.

Vi får se helt enkelt.

Efter att tagit mig hem på mjölksyrans vingar blev det en snabbdusch och sen kanelbullar och chaité hos Ann-Sofie. Kanske ett av de bästa sätten att varva ner och slappna av? Förutom rosévin förstås.. ;)


Jo, just det: Linda Niskas EGO-show på Krokodil lördag 16 februari kl. 14! Välkomna!

Hahaha, söndagsförströelse...

Koks-Tina:


Happy birthday!

Ett stort GRATTIS till min älskade systerson Rasmus som fyller år idag! 14 år, det är inte att leka med. :)

Grattis från din gamla moster...

Löööövwiikend

Jodåsåatte. Jag har haft en löööövwiikend med mannen i mitt liv. Rekommenderas. Den kantades även av en spelkväll hos Mathias samt det traditionella födelsedagsfirandet hos Anna med tårta och allt. Kul att se alla igen, det känns stabilt liksom.

Har drabbats av en våg av ambition och motivation! Natten till idag låg jag och W och pratade om allt möjligt som rör livet och helt plötsligt insåg jag hur mycket jag verkligen verkligen vill söka Berklee. Och komma in. Det kändes så skönt att få den insikten eftersom jag på senaste tiden känt mig totalt malplacerad och omotiverad, som att jag inte vågat eller helt enkelt orkat satsa. EGO-showen på Krokodil den 16/2 känns helt plötsligt jättekul igen och att planera min födelsedagsfest 22/2 på Kåren känns också himla skoj. Äntligen!

I fredags tog jag mitt första pass på Korpen på väldigt länge, innan jul sa doktorn att det kunde vara bra att komma igång och börja träna medelintensiva pass. Det kanske skulle komma upp lite rossel av det helt enkelt. Så jag gick på 30 minuter step följt av 30 min core, obeskrivligt skönt! Men det hårdaste jag gjort på månader utöver promenader visade sig efteråt, som beräknat. Det jag inte räknat med var träningsvärken som typ förkortat mina vader med 30 cm eller nåt. Så när jag kravlat mig ur sängen på morgonen och ska ta mig till badrummet görs detta med lätt svank och böjda ben samt vaggande gång. Lite smärtsamt och W bara garvar. Suck. :)

Nu väntar en lugn söndagkväll innan John Blund kommer förbi. Jag och W har just tagit en liten promenad i det gnistrande vintervädret. Vi borstade ju trots allt av 1 dm snö med sopborsten från hans bil idag och det är kallt ute. Gnistrande alltså. När vi tittade upp mot himlen och stjärnorna förundrades vi över tallarnas siluett med sina vita konturer. Så vacker världen är, bara som den är.

Jullov

Jodå, det är fortfarande jullov. Jag köper att det visserligen varit lite måstesaker den här veckan, men så är det även på loven ibland. Jag tror förresten det är lov nästa vecka också... Håller på med berklee-ansökan för fullt, tusen frågor om ens musikaliska förmågor och tankar. Jag tar det lite piano så att säga.

Godnatt

Tidsförströelse.

Snuttevalpar vågar inte gå förbi master of the house- dvs. katten.


Det senaste.

Tisdagkväll. Hämtade Ann-Sofie på Kallax, inför vår stundande bubbelkväll. 1½ liter bubbel väntade i en enorm flaska i min kyl och den avnjöts till sista droppen. Vi kompletterade med varsin irish till att börja med och efterhand fick vi i oss två berg av marängswiss. Fantstiskt! Save the last dance, sista avsnittet av Vänner, ett Dallasavsnitt och Pretty woman höll oss vakna. Och skvaller förstås. När bubblet var slut var vi också det. Slut. Och lite fulla.

Igår bakade jag scones på eftermiddagen (för att hedra Emelie förstås) som intogs med marmelad och smör till darjeelingte med både (!) honung och mjölk. Det bästa. Och sällskapet förstås, även om mitt och Williams förhållande stod på högkant där när jag ville köra en liten lightfuskning i Kalaha (ni vet, man är två personer och det ligger massa kulor i hål i ett bräde och så ska man förflytta dem och den som får flest kulor i sitt "hus" vinner). Vadå?? Han skulle ju ändå vinna överlägset! :S
Vi hade iallafall en underbar kväll med väldigt mycket flamsande och dansande, förhållandet klarade av Kalaha-krisen alltså...

I morse vaknade jag med halsont så jag har vilat idag, väldigt lyckat eftersom Justin Timberlake var på Oprah... Men nu blir det en liten kortis i frisk luft innan rotfrukterna ska in i ugnen.

Lovet är inte slut än, det säger jag bara.

Baby!

Jag älskar, älskar, ÄLSKAR min pojkvän!

Eller va?

Nu kanske ni tycker att jag är väldigt kort och koncis i mina inlägg. Det stämmer. Idag hade vi examination i AUO:n, mycket inressant. hrrrrm. Nu väntar shopping av mousserande samt marängsvissinnehåll innan jag hämtar Ann-Sofie på Kallax, äntligen!

En Dagens:Njut. Bara njut.

Ingen stress

ingenstressingenstressingenstressingenstressingenstressingenstress

i n g e n

s
t
r
e
s
s

                INGEN
                                                       s t r e     s           s

Yes!

Nu ska jag klippa naglarna.

Eftermiddag i Pite!

Eller, ja... gick ju upp för tre timmar sen men det tycker jag iof var ganska bra jobbat. Igår vaknade ju jag och William inte förrän halv två så det här är helt klart ett lyft för dygnsrytmen. Vi har även hunnit ta en rask, skön promenad i vintern och snålblåsten vilket gav dagen en helt ny kvalitet. Nu doftar det av nybryggt kaffe, Winnerbäcks senaste ligger i cd-spelaren och Josse är på msn. Lustigt att Josse bor på samma hotell i Thailand som Kårhus-Roland! Resecheckarna vi studenter gav honom kom väl till användning!

Hade.

Norrland.

För mig innebär Norrland kärlek. På olika sätt. Kärlek till vänner, till pojkvän och till det jag gör. Kärlek till musiken. Därför var det inte mer än rättvist med en liten mini-musikkavalkad ikväll. Om två timmar sitter jag väl insjunken i stolen på nattåget mot Umeå, där jag kommer befinna mig ca 08:26 imorgon bitti. Kissen ska strax packas ner och så även mina smutskläder. Varför tog jag med det? Jaja, trevligt ska det bli. Skönt att veta att jag lämnar söder med lite vacker snö. Jag gör mitt bästa, ibland räcker det. ;)


Musik. Eftertänksamhet.

Jewel. Foolish games. Mycket bra.


Musik. Passion.

Ja. Vem kan säga annat om Sheryl Crow när hon sjunger Run baby run?


Musik. Glädje.

Blir jag lyckligare än Love affair´s Everlasting love? Jag tror knappast det. Bifogar även Jamie Cullum´s version . Glädje!Musik. Kärlek.

Matilda och bandet Hej Rut återuppväckte miun kärlek för den här låten:


Tack!

Tack Ella, Malou, Matilda, Lina och Ewa. Ni är allt bra fina människor ni, som gör allt från att lindra hosta till att förskjuta mitt dygn till att få mig att öppna ögonen och hjärtat lite extra. Det var fantastiskt att få uppleva några dagar på Snäcksjön med omnejd (ellas hus...).

Puss puss, välkomna till Piteå 16/2 kl. 14:00 (Eller tidigare förstås!)

Outside

Vinter. Utanför blev det plötsligt vinter. Ljuvligt.

nYÅRSLÖFTE!

Ett som fungerade förra året (nästan, föll för det 1 gång förra året): inget inrikesflyg!

Ett annat: Fortsätta blogga

Ett tredje: åka till USA

Ett fjärde: Mer egentid, vad det nu är

Ett femte: Skärpa mig, ta det lugnt för fan!

Puss!


Aaaahh.

Ingen ursäkt. Min blogg har haft lov.

Befinner mig just nu på Snäcksjön och återupplivar bloggen försiktigt. Ute vräker snön ner och i Ellas hus ligger nog hon och Lina och har somnat om skulle jag tro. Min väska är packad och jag är redo att ta mig mot huvudstaden återigen. Ikväll bär det av med nattåg mot umeå, äntligen! Men ni vet när man längtar och längtar, när sen dagen kommer så känns det inte så farligt längre? Men för det vill jag inte åka mindre. Blir mysigt att träffa mamma och pappa lite innan också, och packa katt.

Jullovsresumé utlovas senare, när jag känner för det. Ha de!

RSS 2.0