Skärtorsdag 2013

För drygt två veckor sen, på skärtorsdagen, var det dags för ultraljud. Bebisen ville inte alls visa upp sin profil så där som Greta gjorde på sin bild, istället gömde den huvudet bakom mitt högra höftben vilket resulterade i att vi fick superfina bilder på bålpartiet och nån arm. Men det gör verkligen ingenting för vi fick se desto mer av bebisen som inte fastnade på bild. Greta tyckte det var oerhört underhållande när vi berättade att bebisen hade boxats med händer och armar framför ansiktet. Det tog hon verkligen till sig :-)
 
Jag hade fortfarande inte så lätt att verkligen fatta att bebisen bor där inne, trots att vi hade bildbevis och allt. Men sedan sparkarna började dra igång mer ordentligt några dagar efteråt har jag börjat känna mig mer gravid. William kände faktiskt den första sparken utanpå magen en vecka efter ultraljudet!
 
 
 
Bilden vi använde för att offentliggöra Bulan på facebook. Tyckte den passade här, bägge bilderna är från skärtorsdagen då jag gick in i v.20 (19+0). 21 augusti är vi beräknade.
 

Om att somna vid läggning

I söndags somnade jag när jag la Greta. Jag sov alltså i runda slängar 20:00-10:00. Jodåsåatte.
Eftersom jag sällan sover så länge på morgonen så tänker en kanske att det ska bli lite lättare att hålla sig vaken på kvällen? Jo tjena. Somnade vid läggningen även måndag kväll.
 
Tisdag kväll - William fick lägga Greta så jag fick en chans att hålla mig vaken.
 
Onsdag och torsdag funkade tack vare att jag var iväg på pysselkväll på onsdagkvällen och på torsdagen somnade inte Greta förrän strax efter 22. 
 
Fredag kväll var det kört igen men jag visste redan när jag la henne att jag skulle somna. Nu sitter jag här och är tokvaken eftersom jag vaknade efter att ha sovit två timmar och det är en ganska lång tupplur som en blir lite för pigg av.
 
Ska inte vråltröttheten ha avtagit lite v.22?

RSS 2.0