Köttbullsvinsten!

Igår vann jag! Jag vann över Mamma Scan och det känns så JÄVLA BRA!!!

Jag har ett intresse som bara växer och växer för var dag, det är kombinationen av matlagning/säsongsråvaror/hälsa/hållbar utveckling (och med hälsa menar jag inte fettsnålt utan näringsrikt). Jag vill bli en jävel på att laga schysst mat på schyssta råvaror helt enkelt, till ett okej pris och till bekostnad av så få jordklot som möjligt. Det går succesivt och utan stress och press eller dåligt samvete över de gånger det blir något halvfabrikat eller liknande, vi gör helt enkelt vad vi kan och försöker bli bättre på det hela tiden. Eftersom jag inte äter rött kött så blir det inte så mycket sånt här hemma och när William väl äter det så äter han typ falukorv eller mamma scans köttbullar. Men nu ska ju Greta äta kött och jag tänker inte stoppa i henne varken det ena eller det andra av de två alternativen.

Så igår hände det, jag gjorde Greta-vänliga köttbullar (utan salt förutom det som var i smöret de stektes i) och lät William smaka så de gick att äta. Han tyckte de var mycket godare än mamma scans och saknade inte ens salt (Lorden av Salt som han annars är och ALLTID klagar på att jag saltar för lite...). Han åt glatt upp köttbullsbitarna Greta lämnade och Greta mumsade länge och väl på köttbulle hon också. Hurra! Så jag frågade W om det vore ok att vi dissar mamma scan i fortsättningen och börjar göra storsatser av hemmagjorda köttbullar som vi kan frysa in och förslaget röstades för. Ännu ett halv/helfabrikat going down alltså! :-D


Köttbulle

Min nästa insats blir att föreslå att vi ska dissa all kyckling utom Bosarps ekologiska och därför enbart äta kyckling när vi tycker oss ha råd att införskaffa en sån.

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0