Tand! Tand!

Igår fick Greta dricka lite vatten ur mitt glas efter frukosten. Jag hörde att det liksom klirrade lite mot glaset när hon drack och sa till mamma att hon verkar ha en tand på väg att spricka upp. Hennes många nyfunna utrop sedan dygnet innan fick sin förklaring några timmar senare då, mycket riktigt, en av de undre framtänderna funnit sin väg upp i ljuset. Wow! Vår tjej, åtta och en halv månad, har fått sin första tand!

Idag kan vi se den betydligt lättare och Greta håller på och känner på den med tungan mest hela tiden. När jag och mamma står och fixar middag (laxwraps räkwraps för övrigt, recept kommer för de var sjuuuuuukt goda) kommer William in med Greta och informerar om att det inte är ena utan bägge framtänderna i underkäken som är på väg upp. Wow igen!

Än så länge har jag inte blivit biten under amning, jag är ärligt talat väldigt tacksam över att det dröjt ett tag innan tänderna kommit. Men jag ska väl inte ropa hej än, plötsligt händer det...

Den som råkat värst ut hittills är Gretas mormor som blev lite röd på hakan efter att lilla fröken bitit sig fast där i eftermiddags. ;-)

Kommentarer
Postat av: mamma

Laxwraps?? Gumman har jag inte lärt dig att skilja på lax och räkor? Men om du ser någon som stär och skalar rosa små saker så är det iallafall inte lax det handlar om. Men jag tror att det skulle kunna gå lika bra med lax i och för sig. Jättegott var det i alla fall - det gjorde vi bra.

2011-06-29 @ 21:00:31

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0