BORTOM trötthet!

Imorse tog William med sig Greta upp för andra morgonen på rad, oftast vaknar vi inte till riktigt förräns efter att han dragit till jobbet men nu har hon vaknat av hans väckarklocka halv sju. Både igår och imorse hade jag däremot kunnat sova igenom ljudet av hans väckarklocka, jag var och är så sjuuuukt trött. I vilket fall gick jag upp med Greta vid kvart i åtta och fem minuter senare var min t-shirt full av utspillt vatten, kräks och läckande bröstmjölk från vänster bröst. Jippie, tänkte jag. Vilken härlig dag det här ser ut att bli.

Jag lyckades iallafall få ihop prioriteringarna trots avdomnad hjärna, i med Greta i ringsjalen och på med KAFFE! Drog i en extra extra skopa (ja, det ska vara två extra) för säkerhetsskull och tog första koppen innan allt runnit igenom för att få en riktigt stark kopp. Därefter fixade jag lite fil och flingor, mest för syns skull. Greta hade redan ätit gröt så det var klappat och klart.

Nämnde jag att det kliar järnet i Gretas mun? Så hon är också på sitt mest strålande humör. Någon som vill ta en promenad så står det en barnvagn här i hallen, bara att hämta med bebis och allt.

Jag tror medicinen till min bitterhet kan vara att gå ut och sätta sig på ett täcke i gräset i de hittills skuggiga 25 graderna.



Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0