BLW vid 9 månader


Numera äter Greta det mesta med sina fingrar, det lossade när hon blev 8 månader och vågade kavla upp ärmarna (nåja) och hugga tag i käket med händer och fingrar. Så nu behöver vi inte "byta sked" längre, varken med fast föda eller mer flytande som gröt, yoghurt eller fil. Hon tar för sig själv och är hon riktigt nöjd med maten kan det gå i en rasande fart, tro mig.

Så vi bjuder på ett par filmer för er som är BLW/och/eller/Greta-intresserade!

Först ut är frukostgrötfilmen:Sen kommer en lunchfilm då det serverades potatismos, rårivna morötter, creme frashe och tofu:Och så avslutningsvis en film från en liten skojstund på golvet då Gretisen tuggade på en äppelbåt:
Kommentarer
Postat av: Sarah

Vilken hejare hon är på att äta :)

2011-07-15 @ 20:17:00
URL: http://thisissarah.blogg.se/
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Så duktig hon är! Har inte vågat mig på gröt med anna än.. Hon bara slänger ner alla tallrikar hon får, haha.Men annars går det rejält framåt med BLW nu faktiskt... Hon äter duktigt när hon väl äter och sen lite amning på det :)

2011-07-16 @ 08:31:23
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Linda

Sarah: Ja, och det är jättekul att se vad hon gillar för mat :-)Sofie: Haha, vi har också fått plocka upp tallrikar (och utspridd mat som från början legat på tallriken) från golvet men till gröten använder vi djup tallrik med sugkopp på och det är kanon! Ammar gör vi också och ofta efter maten, det är ju himla skönt att ha det kvar så man vet att hon blir mätt och nöjd!

2011-07-16 @ 16:02:09
URL: http://niskalainen.blogg.se/
Postat av: aud

Åh vad härlig hon är!

2011-07-22 @ 17:49:31
URL: http://audhumble.wordpress.com

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0