Nytränad och redo!

Jag kom nyss hem från ett afropass på Tenton, onsdagar är min gå-iväg-och-träna-dag. Det var jätteskönt att komma iväg och träna, det gick mycket bättre och kändes betydligt lättare nu än det gjorde innan jul. Igår sov Greta sex timmar i sjalen under kvällen så jag hann rensa bland massa papper som stört mig en tid nu och det verkar som det gav mig mycket energi! Dock tog energin tydligen slut idag efter lunch för jag somnade med Greta i soffan under amningen och vaknade kvart över ett. Vi skulle träffa mammorna och fika kl.13 och jag övervägde starkt att somna om och "glömma bort" fikat men insåg att det inte skulle gå så det var bara att masa sig iväg. Kaffe och morotskaka satt mycket bra då och Greta som är yngst av bebisarna imponerade genom att ha vuxit så mycket på en månad. Eller, åtminstone tolkade jag det som att hon imponerade och det är min rätt att tolka det så eftersom jag är hennes mamma ;-)

Nu väntar kycklingwok med panangcurry, eller pungcurry som vi kallar det här i huset. Lite i stil med klittan bang (med svenskt uttal) - eller cillit bang (med engelskt uttal) som det kallas i butiken.

Och just det, jag blev inspirerad av min bästis och anmälde mig idag till stockholm halvmaraton 17 september. Genidrag eller bara...sjukt?

Tjo och tjim!

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0