Nydesignad

Jag har ändrat design på bloggen, tog faktiskt den tapet vi har som fondvägg i vardagsrummet. Om bloggen inte är turkos för er så klicka på uppdateraknappen så dyker det upp. Om ni läser det här på facebook får ni väldigt gärna gå in på originalsidan, dvs min blogg http://niskalainen.blogg.se. Betydligt finare än det som länkas upp på fejjan, jag lovar.

Jag känner mig lite ringrostig i bloggandet, det var ju trots allt över åtta månader sen sist så ha tålamod. Snart kommer blogginläggen vara läsvärdiga igen. Hoppas jag.

Nu ska vi iallafall snart iväg till BVC för vägning av lilla Greta, sen får vi se vad den här dagen bär med sig. Än har det inte snöat här i Umeå och eftersom William ska fixa vinterdäcken idag hoppas jag att det blir lugnt på vägarna eftersom han ska köra till Gullmark och fixa det. Skillnaden här uppe vid halka brukar vara att folk kör lite lugnare om man inte har vinterdäck, nere söderöver verkar det som att folk kör mer efter datum än efter väglaget. Typ "det är ju inte dags för vinterdäck än??"-attityden. Eller?

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0