Fredag i runda slängar.

Klockan är fem i elva på kvällen. Det är fredag. Ann-Sofie somnade för 20 minuter sen (ej nerbäddad för tillfället men jag sa att det är tillåtet att somna till ett avsnitt av Simon & Thomas på 3:ans webbtv.) och jag är redo att krypa till kojs jag med.

Vi har gått idag. Mycket. Sista lektionen blev inställd så mellan 14-20 gjorde vi stan, inklusive mat- och vininköp. Det blev mycket promenerande, helt underbart. Det bästa var när vi av en slump hamnade på en otroligt pittoresk gata som vi nu försöker komma på om det var italienska kvarteren eller ej. Mycket bra avslut på dagen. Ann-Sofie är en grym shopperska på tal om annat, hon hittade en tröja och en sjal och har dessutom lagt undan en jättesöt klänning som jag är ganska säker på att hon redan har köpt mentalt. Det visar sig imorgon, men när man redan planerar vilka skor man ska ha till klänningen så spelar det liksom inte så stor roll om den hänger i affären eller i ens egen garderob än... ;)

Jo förresten, 00:34 i natt (svensk tid, alltså natten mot söndag) fyller jag 25. Coolt va? Då blir jag alltså närmre 30 än 20 i ålder. Det var därför vi började fira idag, både inträde och utträde ska ju uppmärksammas. Men det är jobbigt att familj, fästman och vänner är så långt borta. Himla bra att Ann-Sofie är här! Imorgon ska vi på yoga klockan 13. Najs.

Och jo, jag har hittat ett par jeans. 45 dollar på Urban Outfitters och perfekt passform. Sådär tajta så det håller sig även några timmar efter tvätt och torktumling men utan att vara för tajta i midjan eller lämna en glipa mellan ryggslut och jeanstyg som kräver skärp vid varje användning. Jag äger två par hela byxor varav ett par (jeansen) är för stora, kanske är det dags för ett inköp? Inte ofta man hittar ett par med så bra passform för ett så bra pris...

Sov gott!

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0