Norrland och solsken

I fredags kom jag och William upp till piteå med mammas och pappas brumbrumbil. William var i ett lyckorus de sista 25 milen och jag förstår honom, han är ju norrlänning i själ och hjärta! :)

Vi var på Jonathan & Camillas bröllop på lördagen och tog det riktigt lugnt på söndagen, jag tog en fika på Wayne's i gallerian med Jenny och kände mig sådär genuint piteåboisk som man gör när man tar en fika med en tjejkompis på Wayne's i gallerian. På kvällen såg jag och William Grand Torino på rekommendation av Lollo och Frallan och den var riktigt, riktigt bra. Jag kan rekommendera den till alla.

Måndag var avresedag igen, vi körde till Williams familj i Gullmark och där befinner vi oss nu till på söndag eller måndag då vi ska åka till Klimpfjäll på vandringssemester. Det blir nog vandring light kan jag tänka mig och förhoppningsvis en hel del kantarellplockande. Det är väl inget fel med att leva på smörstekta kantareller i fem dagar, eller? ;)

Den här tisdagen ägnas åt arbete, tur att jag bara är beroende av datorn för att göra det. Då kan jag sätta mig precis var som helst och idag råkar det bli i solen på altanen. Skönt. William ska ut och trimma, han är galen. Men det visste jag redan, se för er själva:


Kommentarer
Postat av: Anders

jasså? Ni är i norrland utan att säga till!

2009-08-18 @ 14:38:31

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0