Tjohoo!

Jag vann måbratips-tävlingen på Claudia Gallis blogg! Det innebär att jag kommer få en flaska Acaijuice hemskickad (ja, till mina föräldrar då eftersom det är lite överkurs att skicka den till usa...) som jag ska prova när jag kommer hem i maj. När ni går in på hennes blogg kan ni läsa mitt måbratips som jag själv utövade senast igår och jag somnade in så otroligt skönt så ni kan inte ana :)

Idag är det den regnigaste dagen i Boston sen ett regn i slutet av september förra året. Ni vet hur det är när regndropparna inte nöjer sig med att landa direkt på marken utan de måste studsa upp först. På vägen ner igen landar de gärna på jeansen eller skorna och allt går åt skogen som det gör när det är blött. SÅNT regn har det varit idag.

Men jag ska inte klaga för mycket för jag fick inspiration till låten jag ska skriva till song writinglektionen imorgon. Titeln får bli "I Wish I Had a Car", baserat på min spontana känsla när jag skulle ta mig de 150 metrarna till T:n i eftermiddags för att ta mig till skolan. 150 meter är oftast väldigt kort men inte med ett duschmunstycke rakt ovanför skallen.

Kommentarer
Postat av: W

Grattis min kloka älskling!!

2009-04-07 @ 16:18:37

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0