Och förresten!

Idag är ryggen helt bra igen! eller snudd på iallafall. Har nog missat att infomera men jag har haft så sjukt ont i ryggen sen i måndags. Har inte kunnat böja mig ner eller ens fram när jag suttit på toa. Ungefär som om någon bytt ut gummiband mot gamla skosnören utan resår. Har suttit och bitit mig i tungan för att inte börja gråta av ryggont, det var första gången jag haft en sådan smärta i nederdelen av ryggen så nu vet jag hur det känns. Men det satt i mitten, där alla muskler möts. Jag kunde inte ens trycka där på mig själv pga smärtan. 

Men så imorse var det borta! Jag kunde resa mig ur sängen som vanligt, och böja mig fram för att plocka upp saker på golvet, som en normal människa. Firade med att springa runt floden en timme. Pga luftfuktigheten och den sanslösa värmen eftersvettades jag i 2 timmar. Helt galet, men det var så skönt att springa! Alla springer här, man kan inte gå normalt längs floden för då blir man påsprungen. På riktigt. Det ser jättekul ut på kvällen för allt man ser är studsande människor, hahaha. Överallt.

Nu ska jag ta mig hem från Angora café, ser fram emot att få internet i lägenheten så man kan vara lite mer tillgänglig när ni är vakna också. Blir inte mycket sånt nu. Har med mig Röda nejlikan, ska nog titta på den innan jag somnar.

Eller göra en till låt i Garageband, hehe.



Måste än en gång hylla mammas medlemskap i fejjan, några av mina vänner vill inte alls att deras familj och föräldrar ska veta vad som sker där men jag tycker det är coolt. 

De är coola mina föräldrar, vet ni att mamma stack till Chicago när hon var 18? Och det var på 60-talet, inget internet på den tiden inte. Och inga lågprisflyg.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Mamma har också facebook och han stack till los angeles när hon var 18... :-) Sitter på kontoret nu och skriver kom-ihåg-lappar som vanligt... Puss

2008-09-11 @ 10:29:21

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0