Gråa måndag

Jag är trött. Klockan är tolv. Jag har just ätit lunch och behöver verkligen kaffe nu. Igår hade jag tur på Starbucks när baristan hade råkat göra en espressoshot för mycket så hon frågade om jag ville ha den och det tackade jag ju absolut inte nej till. 

Men jag saknar ändå lösgodis och svenskt kaffe.

Jag har kvar arrangering och sånglektion idag, rätt lugnt ändå om jag inte vore så sjuuukt trött. Det blev för sent igår, hur nu det gick till. Jag var så uppe i varv efter pluggande och övande att jag fick ligga och säga till mina muskler att slappna av, sen när de gjorde det (vilket höll typ 15 sek) så sjönk jag liksom ner i madrassen vilket var en skön känsla. Jobbigt bara att jag inte fick behålla den känslan. Men tillslut måste jag ha somnat.

Åååh, fick mail från Norwegian airways idag. Mitt flyg till Umeå (= William) den 25 december är flyttat till 26 december. Finns inga flyg alls på juldagen. Suck.

Det blir alltså 5 dagar i Sverige så nära men ändå såååå långt borta från W i december men det går väl att överleva. Annars dröjer det ju ännu längre.


Kommentarer
Postat av: Ella

Jag saknar dig, jag älskar dig, jag behöver dig.





Åh.

2008-09-22 @ 23:14:55
URL: http://jagskaingetha.blogg.se/

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0