NY-redo

Imorgon bär det alltså av. Min livs första resa till New York. Det är helt fantastiskt spännande. Ännu mer spännande är att jag ska sova på ett golv och inte har någon sovsäck. Men det löser sig, sånt löser sig alltid. Får plocka fram buddhisten i mig och vika ihop ett löv att vila huvudet mot eller nåt.

Grekisk pastasallad och fruktsallad för fyra dagar fixade jag ikväll. Dessutom hann jag tvätta. Sen satte jag mig i soffan med tarotkorten, datorn och boken samt en kopp te eftersom jag inte riktigt visste vad jag kände för. Plockade mest fram korten utifall att, liksom. Men jag behövde inte vänta länge så kom Tati in och ville dra ett kort. Jag översatte så gott jag kunde och ett kort blev två kort och Johanna som kom in då ville också dra. Båda mina rumskompisar drog väldigt starka kort och Johanna blev helt överväldigad på ett sätt som jag själv blivit många gånger. Det var meningen att jag skulle ta fram korten, simple as that.

Det var helt sanslöst mysigt att sitta där i soffan och dra kort och prata om livet, kärlek, relationer, svårigheter och attraktionslagar men nu är klockan tjugo över ett och det är hög tid att sova. Både skola och packning att hinna med imorgon innan bussen går kl.18.

Puss o godnatt!


En av matlådorna pastasallad.


Fruktsallad i begagnad yoghurtburk.

 

Kommentarer
Postat av: Venla

Ha det så bra i stora äpplet! Finns mycket skoj att se! Själv har jag mest hängt i Tribeca de gånger jag var där eftersom syrran bodde där men det finns massa annat roligt. kan rekommendera att gå längsvattnet just i området Tribeca, lower west side alltså :) Vid St Marks Place (ligger i en annan del av Manhattan) finns det många skivaffärer med begagnat (Köp, byt, sälj), ganska nice! Hörs! Kram

2008-11-26 @ 07:29:08
URL: http://venla.blogg.se/

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0