12 timmars sömn

Igår kväll somnade jag på soffan halv åtta. när jag vaknade halv tio såg jag att  någon hade lagat mat i köket och släckt lamporna som var tända i vardagsrummet men låtit mig ligga kvar i lugn och ro i soffan med min röda kofta över huvudet. Det var skönt. Borstade tänderna och gick och la mig i riktiga sängen istället. Vaknade klarvaken för en halvtimme sen, kl.7.

Det här kunde ju ha varit bara bra men jag hade faktiskt en dejt med Luisa och Gabriela på kvällen vid åtta och den sov ju jag över. Dessutom visade det sig att pengarna var slut på kontantkortet så jag var strandad i soffan utan möjlighet att bli väckt av dem som säkert försökt ringa. Slängde iväg ett email iallafall, får hoppas på en tidigare dejt idag så jag inte somnar ifrån den också... ;)

Kanske kanske kanske kan det här vara slutet på min jetlag. 12 timmars sömn som resulterade i att jag vaknade typ normal tid. Det är helgdag i USA idag så skolan är stängd, därför är det fortfarande lite tidigt att  vakna kl.7 men det måste ju ses som ett framsteg.

Frukost någon?

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0