Ledig onsdag

Igår halv tre tog jag ledigt resten av dagen, förutom de massagekunder jag skulle haft på kvällen. Det visade sig vara ett mycket bra beslut, kroppen var trots allt väldigt trött och värkte. Jag ställde dessutom in massagekunderna när det helt plötsligt slog mig att eftersom jag själv har ont i ryggen och får ont när jag masserar länge så borde jag kanske inte vara fullt så angelägen att behandla andra förrän min kropp mår bättre. Kroppen ska ju få sig en omgång av Annika på torsdag om en vecka så efter det bör det fungera som vanligt igen. Men tänk vad det tar tid att komma fram till ett sådant beslut! Bara för att det gynnar mig själv och inte är självuppoffrande så ligger det gömt långt in bakom massa bråte i skallen. Tur att de stackarna som fick sin massage inställd är väldigt förstående människor som vet allt om hur det är att behöva prioritera sig själv emellanåt.

Idag är det sol och skönt här uppe i norr och morgonpromenaden med Jenny gjordes i skogen på det härligt mjuka underlaget med fåglarna kvittrandes i träden. Känner mig mycket piggare idag och fri på något sätt. Jag och Fredrik fick mycket gjort innan lunch gällande lektionsplaneringen till morgondagens lektion med åk 6 i Sjulnäs. Vi ska ha en lektion om ekologisk mat och KRAVmärkning med syftet att få eleverna medvetna om ekologiska alternativ i mataffären. Och lite annat.

Ska väl sätta igång med lite restuppgifter nu, sen blir det middag innan kammarkören. Vi har en liten konsert ikväll kl 20, undrar om det kanske blir lite vin efter det?

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0