Lycka

Jag känner mig lycklig. Igår kväll var så lugn och fridfull, efter att ha fikat på Wayne´s med Jenny blev det middag och sen liten skvaller/massagestund med Ann-Sofie. Allt som allt några doser energi till min själ! Kvällen var underbar, bara skit på tv men jag låg i Williams armar medan han tittade på den där b-filmen på  trean. Jag tog fram hans hörlurar och min dator och lyssnade på avslappningsskiva medans W masserade mitt ansikte. Hur bra får man ha det egentligen? Efter en timme med avslappningsskivan var min ryggvärk borta.
Behöver jag säga att jag sov gott?

Idag har jag (läs:servicecenter) skrivit ut affischerna till EGO på lördag och satt upp några på stan och på skolan.

Dessutom har jag slagit ihjäl en av mina fördomar! Jag brjade prenumerera på tidningen i Form i höstas, vilket innebär att man får hem lite träningsdvd:er då och då. Hittills har jag fyra stycken och jag har verkligen inte öppnat någon av dem. Förrän idag. Måndagar är ju trots allt min favoritträningsdag och eftersom ensemblelektionen idag kl.17 rubbar alla planer på att bege mig till Korpen och hinna med mina favvopass så kände jag att nöden krävde något av mig.

Tidsbrist är helt enkelt inget skäl att skippa träningen.

Sagt och gjort, fram med saxen och ta bort den där eländiga plasten utan öppning som alla dvdskivor envisas med att ligga inpackad i. Öppnade alla fyra, tänkte att det är nu eller aldrig liksom. Valde filmen "effektiv förbränning". Tog 50 minutersprogrammet, steg 2 så jag skulle få svettas lite. Flyttade bort Williams soffbord och fåtölj och tryckte på play.

Efter tjugo minuter kände jag att det är tur att W inte kommer än på några timmar för här kommer det stinka svett. Det bara rann! Och med det utropstecknet förstår ni nog ungefär vilken nivå jag trodde det här skulle vara.

Kul också att det är så dåligt isolerat i huset så folk kommer tro att W har tränat till någon svensk Jane Fonda. Skulle just se snyggt ut, den stora bitiga gymvärden och hans hemliga nöjen...

Och bonus på det är ju att fysisk aktivitet är den bästa sånguppvärmningen. Tjolahopp!

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0