Kärlek

Japp. Jag är verkligen kär nu. På riktigt. Eller som det står i de hemska kedjebreven vissa omdömeslöst skickar till mig och som jag i min tur hänsynslöst utan ånger slänger med detsamma:

DET HÄR ÄR INGET SKÄMT!!!

Vet inte hur ordningen är bara, objektet för min kärlek är nämligen två. Kanske såhär:

1. Justin Timberlake

2. Volvo s40 2,4 l


Eller kanske såhär:


1. Volvo s40 2, 4 l

2. Justin Timberlake


Fast vid närmare eftertanke ser det nog ut såhär:

1 (utan inbördes ordning). Justin Timberlake OCH Volvo s40 2,4 l


Mmm mmm mmm.

image7Det är bilen som tar mig till Luleå tidiga morgnar i helgen och hem till sängen i Piteå sena kvällar i helgen. Men det är Justin som hjälper mig varva ner.


Den här fredagen och förra fredagen är mina absolut tidigaste kvällar i säng sedan jag kom upp hit igen efter sommaren, jag undrar vad det kan betyda? Antagligen att jag är en ytterst skötsam 23-åring som aldrig andas in så mycket som en alkoholånga och som åker iväg på möten helgerna i sträck. Eller, va?!? Nä.

En liten reflektion efter veckan som gått är hur skönt det är med veckoplanering! Jag har haft hur mycket som helst att göra, men inte känt mig stressad tack vare att jag vetat i tid vad som gäller för dagen som kommer så jag kunnat planera matlådor och annat. Visst, jag ahr inte gått och lagt mig de bästa tiderna kanske så tröttheten har smygit på men jag har hunnit sätta igång att träna lite lätt igen efter förkylningen precis som jag planerade och jag har sjungit otroligt mycket. Det bästa som finns. Allt bara går vägen vilket återigen bevisar att allt är en tanke och tanken styr jag själv.

Ta hand om er och ro i land då och då, återhämtning är en dygd.


Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0