Så här står greta långa stunder flera gång...

dsc02454 (MMS)

Så här står greta långa stunder flera gånger om dagen sen nån vecka tillbaka, som synes utan att tänka speciellt mycket på det själv. Hon har inte gått än men plötsligt idag börjar det hända grejer - hon sätter sig på huk för att sedan göra en ansats att resa sig upp igen. Och när jag tagit den här bilden så tog hon ett (1) litet, litet steg med ena benet som för att ställa sig lite rakare bara.


Kommentarer
Postat av: Therese

Visst är de söta när de står själva, fast de inte riktigt förstår de själva. Fanny håller på precis likadant. Idag kom hon dock på att om hon ställde sig typ ett lr två steg från soffan så kan hon gå (läs kasta) sig emot den :D

2011-11-08 @ 23:37:52
Postat av: Sofie - Mamma till två små

Så gör Anna också. Står och står och viftar lite. Casper tycker det är S Å kul. Han skrattar så han knappt får luft ibland. Och anna spexar bara vidare... :)

2011-11-09 @ 08:41:28
URL: http://lillgarden.blogg.se/
Postat av: Linda

Therese: ja, det ser så himla coolt ut. Där står man som förälder och ba "men åååååh! StÅÅÅr du?? Wow vad härligt!!" och får man inte en blick av medhåll till entusiasmen ;-) Härligt sätt Fanny har upptäckt, alla sätt är bra! :D



Sofie: Hahaha :-)

2011-11-09 @ 13:40:00
URL: http://niskalainen.blogg.se/
Postat av: isabella - mamma till Eira

hihi sånt är ju så sött. Eira har nu som det verkar förstått att hon faktiskt kan gå. Annars har hon bara gått när vi stått framför henne och sträckt ut händerna. Nu stapplar hon runt här i lägenheten på sina små egna äventyr och mammahjärtat smälter ju när man ser henne lilla kropp med de vingliga benen stappla iväg och så de där småtjuten hon ger ifrån sig av lycka.



Heja greta!

2011-11-10 @ 13:10:02
URL: http://isabellaskrypin.blogg.se/

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0