Boel och Bygdeå

I morse visade termometern 9 grader. Fantastiskt att den visade 21 grader mer i skuggan bara 40 timmar tidigare men jag är inte bitter.

På förmiddagen var Karoline, Gretas bvc-sköterska, här och gjorde Boel-testet på Greta. Det gick bara fint och Greta blev allra gladast över tandborsten som hon fick, den var ju hur mumsig som helst och dregglet bara rann. ;-)

När det var klart drog vi iväg till Emmelie, Måns och William i Bygdeå där det blev gosegos, snackesnack, mumsigt fikefik och allt möjligt däremellan tills Greta somnade och jag insåg att det var dags att åka hem och börja med middagen. Tack Emmelie för att vi fick komma och våldgästa er!

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Det var så kul att ni kom :-) De sista pojkarna sa innan de somnade va att de tycker så mycket om Greta och de vill åka till er snart och ha pick-nick. Snart våldgästar vi tillbaka ;-)

Idag verkar det som sommaren är tillbaka, jippie

2011-06-14 @ 09:48:19
URL: http://www.bebisbloggen.se
Postat av: Anonym

Haha, gullungar! Klart vi ska ha picknick i Umeå, vi kan packa ihop fika och bege oss till 4H-gården som ligger alldeles nedanför oss nån dag då det är varmt igen :-)



(För även om det är finare ute idag än igår så visar termometern bara på 14 grader än så länge, brrr...)



2011-06-14 @ 11:14:11

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0