Sovmorgon???

Vänta nu, hur blev min sovmorgon HANS sovmorgon???

Igår var vi ute och käkade på Restaurang Ängen med Jenny och Chrille, det var gott och tack vare att de glömde bort två öl och en hummus i vår beställning så bjöd de på det sen och sånt gillar vi. Dessutom kom hummusen ut för sent så jag orkade inte äta upp den vilket innebar att det fanns massa smarrig hummus att njuta av för mig och Greta till frukost imorse. Efteråt drog vi hem till oss och frossade i chokladglass och spelade chicago, jag hade flyt men det gick inte hela vägen tyvärr och jag slutade på en andra plats. William slutade ändå på en imponerande sistaplats med en 1(1) poäng. Nånstans mellan de där ölen han drack och vattnet jag drack så blev min sovmorgon efter tre dagars jobbmorgnar HANS sovmorgon. Vad hände? Men jag måste ändå erkänna att det var väldigt mysigt att få ha Greta nu på morgonen när William haft henne tre morgnar på raken, även om just den här morgonen började kl.06 och vi kom i säng vid halv ett igår... Men hon är frisk nu iallafall! :-) Som tur var somnade Greta om efter frukost och mys vid halv nio och då kröp jag ner i sängen med henne igen.

Nu pysslar jag med lite bröllopsfix, vi har en fet att-göra-lista och det är bara drygt tre veckor kvar nu. Bruden hade visst glömt beställa brudbukett men det är fixat nu. Pust.
En sväng runt nydala kanske?

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Hej. Vad skönt att Greta mår bra igen, det är så hemskt när de får 3 dagars febern. Wille skrev till A att ni har bröllopsfix i Bygdeå idag(?) har ni tid får ni gärna komma förbi och fika. Saknar er!

2011-07-14 @ 09:56:54
URL: http://www.bebisbloggen.se

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0