Finbesök ända från bortre landsbygden

Igår hade vi fikabesök av Anders, Erika och deras tvillingar Frans och Alma. Det var verkligen längesen vi sågs och hjälp vad Frans och Alma har växt! En till som växer är Erika, hon kom in i hallen igår med en helt ljuvlig bebismage och det är inte klokt vad imponerande det är att de får tre barn på mindre än 1 1/2 år - då är man gjord av ett särskilt virke tror jag. :-) Greta tyckte Alma var himla mysig att klappa på medans Frans var den där tokroliga saken som bara for dit han ville och Greta skrattade gott åt honom vid ett par tillfällen.

I torsdags for vi iväg och kollade in bygdegården där bröllopsfesten ska äga rum, bara för att få ta en sista titt innan vi kommer dit och dukar och sånt. Efter det åkte vi till Emmelie, Parre, Måns och William och åt grillat ute på deras altan i den härliga kvällssolen. Kvällen innebar gosegos från pojkarna Måns och William till Greta men även bajskalas för Greta och massa babbel med Emmelie, tänk att timmarna har en förmåga att bara försvinna när vi ses? Vad Parre och William gjorde har jag ingen aning om men William var också väldigt glad när vi åkte hem (inte glad att åka hem, utan glad över kvällen... ;-) ) så något kul måste de ju ha haft för sig där nere på nedervåningen. Måste bara länka till Emmelies inlägg om torsdagskvällen, läs särskilt Williams (alltså deras 4-åriga William, inte min 30-åriga) gulliga kommentar på slutet här.

Idag for William till Gunnarn för att trubadura och dj:a, det innebär att han är borta tills imorgon. När William for gick jag och Greta iväg till Lisa och Felicia och fikade en sväng men nu är jag alltså solokvistsgräsänka i soffan och Greta ligger och sover på sängen. Vädret är riktigt grått och det är med gott samvete jag kan ägna mig åt att stanna inomhus och bara vara.


Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag hoppas verkligen att det vänder nu när sambon äntligen har fått semester!

Hur har ni det?

2011-07-16 @ 22:20:01
URL: http://thisissarah.blogg.se/
Postat av: mamma

Jag kan inte läsa Williams kommentar via din länk. Blir väldigt nyfiken

kramar

2011-07-17 @ 06:34:24
Postat av: Linda

Mamma: Prova igen och läs blogginlägget jag länkat till :-)

2011-07-17 @ 09:24:49
URL: http://niskalainen.blogg.se/

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0