Bortrövad.

Imorse blev William bortrövad av sina vänner, svensexatime liksom. Han har varit lite orolig att det inte ska bli någon svensexa och jag har spelat så oberörd jag bara kunnat. Har inte ens planerat in något med honom inför idag för jag ville inte att han skulle ana något så den här dagen har han kunnat hitta på vilken skit som helst egentligen. Fast jag har fått avstyra spelningar åt honom bakom hans rygg... ;-)

Jag och Greta har hängt på stan med svägerskorna Mija och Mimma, väldigt trevligt häng måste jag säga. Det var toppenväder och vi fick till och med se ett tvättäkta brudpar som fotograferades i parken vi var i. Spännande! När jag kom hem var jag bara tvungen att prova klänningen, det känns som att det är nu eller aldrig. Har ju inte provat den sen jag köpte den i maj men den passar fortfarande och det är ju bra.

Nu på kvällen gick jag ut i skogen bakom huset med Greta och plockade massa, massa hallon! Det bästa är att jag bara plockade från de få buskar som hade mognat och det är massa buskar fulla med hallonkart kvar som kommer vara redo om någon vecka. Najs! Fyllde på med lite blåbär på vägen hem också så frukosten imorgon kommer bli extra god.

Nu sover Greta och jag ska bestämma mig för om jag ska lägga mig i hängstolen och läsa bok eller se någon film. Men först - kissa. Sen kan inget gå fel.

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0