Belöning!

Alltså, den här veckan har jag varit så sjuuuukt trött, Greta sparkar järnet på morgontimmarna så jag är alldeles i en dimma när jag vaknar. I torsdags ville jag ju bara ringa hem William från jobbet så han kunde ta henne och jag skulle få gå och sova, men nånstans i bakhuvudet insåg jag att det kanske inte var helt legitimt... Väl på torsdagskvällen när han kom hem från jobbet kom vi på koallitionskurs eftersom vi bägge var oerhört trötta och hade någon slags martyrkapplöpning. Väldigt okonstruktivt faktiskt så här i efterhand. Det slutade med att William for på coop och storhandlade och vi ringde varandra och bad om ursäkt. Han kom hem med mat plus två semlor och är det något jag kan konstatera nu är det att semlor är riktigt bra fredsmäklare.

Iallafall, efter den här veckan så fick jag min belöning idag. Jag har suttit hos frissan i tre timmar och fått håret klippt och färgat. Skatorna har alltså fått flytta ut ur mitt rufs, lite taskigt så här på vintern kanske men det är ju plusgrader och jag kan ju inte betala deras hyra hela vintern. Kändes så grymt lyxigt! Och det bästa med att klippa och färga: man får håret tvättat vid två tillfällen ;-)


Före. Som ni ser är jag inte helt i fas.


Efter. Jag har en frisyr! Tyvärr tar inte photo booth riktigt med nyanserna i färgen men ja, ni fattar konceptet.

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Vad snyggt det blev :-D Ska bli spännande att få se live på torsdag. Bliv så avis, vill också gå till frissan och bli piffad men det får vänta till våren. Pussa Greta från oss

2011-02-01 @ 09:57:10
URL: http://www.bebisbloggen.se

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0