Mammalunch på Norrlandsoperan

Idag var det återigen dags för den månatliga mammalunchen på NO! Supergod mat som vanligt, supergott kaffe som vanligt och så den där lilla mumskakan som pricken över i. Jag promenerade ner med Helena och Livia, Greta åkte bärsjal fast för första gången på ryggen. Hur skönt som helst, jag bar verkligen ingenting på axlarna utan bara på höfterna. Hon sov som en stock. Snart får vi hem den vävda långsjalen och det ser jag fram emot, elastisk trikåsjal funkar bra med inte alltid lika avlastande nu när hon blivit tyngre. På vägen hem fick hon åka på framsidan istället eftersom det är mysigt att kunna prata med henne när hon ändå är pigg och glad och lika mysigt att kunna pussa på henne när hon somnat ;-) Jag avnjöt en Tip Top på vägen eftersom solen lyser och jag hade ett presentkort på GB i mobilen som Ella sms:ade till mig när jag var sjuk. Mums!

Nu ligger Greta bredvid mig här på skrivbordet och fascineras av musikmobilens figurer som snurrar runt, runt ovanför huvudet på henne. Hon var helnöjd på operan också, hade gärna undersökt allt som var på min tallrik om hon hade fått men jag lyckades avstyra det. Eller nja, jag fick torka av lite vitvinssås och potatis från högerhanden när hon lyckats smasha ner den rakt i tallriken vid ett tillfälle. ;-)

William har bytt till sommardäck och är i Gullmark och tvättar bilen så jag ska överraska honom med en god middag ikväll. Det får vi ju njuta lika mycket av båda två.

Pssst: 15640 steg idag. Hittills.

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0