Färdigarrat för idag.

Imorgon ska jag ta mig till skolan på förmiddagen och skriva ut det, då kommer jag upptäcka hundra små detaljer som måste fixas och jag ska bara göra det. Jajemen. Men nu är det snart dags för middag med Brittanya, ska bara duscha och bli människa först...

Så här ser mitt och Annelis "kontor" ut:


Kommentarer
Postat av: Anneli Björklund

Det känns så avlägset allt det där. Jg tror jag har minneluckor och det känns inte bra. Jag vill komma ihåg mer. Jag minns inte att jag sagt till dig att jag varit på väg att bli förkyld! Blev jag förkyld? Kommer ihåg "recitalen" för jag var ju där och knäppte kort, men jag minns faktiskt inte riktigt vad du sjöng för låtar.Skit konstigt. Det enda jag minns var Anna Franzons version av "Downtown". Kanske för att jag har starka minnen av den låten från barndomen. Men ändå. väldigt obehaglig känsla. Jag kanske sitter för mycket vid datorn och får hjärnan strålad. Eller?

2011-05-03 @ 20:06:02
URL: http://vanligadagarochsant.blogspot.se
Postat av: niskalainen

Men oj! Jag har också minnesluckor från mitt liv där vänner får komma och fylla i saker som jag inte minns överhuvudtaget. Jag sjöng Anouks "Sacrifice"



http://www.youtube.com/watch?v=brGFabR0dqA



Märker du förresten också att våra datorer börjar bli lite schletna?

2011-05-03 @ 20:36:58
Postat av: Anneli Björklund

Just det det gjorde du ja! Då var det därför jag inte kom ihåg den, för jag har aldrig kunnat den :P Ja, min dator börjar göra en grön slöja på skärmen ibland. läskigt.

2011-05-03 @ 20:49:06
URL: http://vanligadagarochsant.blogspot.se

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0