Hej bloggen, äntligen!

Jag har försökt komma in på bloggen ett stort antal gånger ikväll utan att lyckas. Jag har uppdaterat och uppdaterat och uppdaterat sidan, men bara fått en blank sida och ett "done" till svar. Så nu kör jag på safari och vips så kom jag in redan på uppdatering 1!

Och då har jag såklart inget att säga. 

Men jag har en fråga! Är det möjligt att ladda upp ljudfiler på bloggen med t.ex. realplayer eller något sånt? Och i såna fall, hur gör man då? Kanske är det någon därute som vet och har ett svar, det skulle jag bli väldigt tacksam för!

Jag nämnde ju tidigare att min dag kändes lite ostrukturerad men den blev bättre. Min sista lektion började kl.16 så mellan 14-16 strosade jag runt lite på Boylston Street och Newbury Street, innan jag till slut landade på Tealuxe där jag intog en fantastisk personal pot med ett svart te som hette Monks Blend. Det är härmed ett av mina nya favorittéer, fungerar dessutom ypperligt till arrangeringsläxor. Kan man ha en bättre eftermiddag? Det är dessutom lugn och skönt där nere på deras servering, den enda musik som eventuellt kan höras är typ New Orleansjazz från 20-talet. Mycket behagligt, ska bli en tisdagstradition tror jag minsann.

Imorgon har jag harmonilära, sånglektion och gehör med tillhörande pauser mellan varje lektion. Underbart.

Har jag nämnt att apelsin skivad i båtar är det godaste som finns?

Godnatt!

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0