En helt vanlig dag

Idag har varit en helt vanlig dag. En friskare dag, full av slem och snor i näsa och hals. Det låter mysigt va? "Friskare" kommer av att jag har varit feberfri hela dagen och det är jätteskönt. Jag hade sånglektion idag, det var en mycket intressant upplevelse att sjunga Beyonces "Listen" med halsen full av förkylningsrester. EN växel hade jag, och den körde jag stenhårt på. Det gick faktiskt bra vilket var sjukt inspirerande. Men som jag skrivit tidigare så kan man ofta sjunga även om man inte kan prata, så länge det inte gör ont. Det är väldigt skönt att jag förstår vad min sånglärare säger, det kanske låter självklart men alla lärare funkar inte med alla elever och vice versa (tur är väl det). Min lärare lyckas förklara saker på ett sätt som motiverar mig att öva öva öva övaövaöva, vilket också resulterar i att varje gång jag kommer dit så har det hänt grejjer. Och det är ju det jag betalar för, så varför inte? :)

Nu är klockan halv sex och jag måste hitta på något att äta till middag. Jag förstår inte varför men äpple fungerar aldrig som mellanmål för mig. Jag blir bara hungrigare, ungefär som om äpplet fräter ett ännu större hål i magsäcken på mig. Som efterätt funkar frukten finfint, men inte om jag är lite hungrig innan. Släng med lite vatten med äpplet också så blir katastrofen ett faktum.

Nu antar jag att ni ville få reda på det om mig, det var säkert jätteintressant läsning.

Jag känner för att köpa ett paket djupfryst broccoli och woka med chilisås. Lite groddar och ärtskidor till det vore ju kalas faktiskt.

Vi kör på det.



ps. Ella, jag fick ditt sms och jag blev jätteglad! Du är så otroligt viktig i mitt liv också, en sann vän som jag älskar otroligt mycket. Hoppas datorer och mobiler börjar samarbeta med dig igen snart! Puss!

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0