Njutbart

Har lagat 5 matlådor med fullkornscouscous och bönröra med rödcurry. Jag brynte lök, hade i lite vitlök, en burk kikärtor och en burk kidneybönor samt gröna ärtor och en stor näve groddar. Sen fick det puttra i rödcurry ett tag och jag kan bara säga att det doftade himmelskt och det lilla jag provsmakade var inte annorlunda. Så nu är lunchen säkrad några dagar framöver!

Vädret i Boston är också rätt njutbart, ca. 4 krispiga plusgrader och klara, soliga dagar med lite snålblåst men inget man inte överlever. På kvällen doftar det sådär härligt rökigt som det bara gör när det är torr, kall luft. Bara snön som saknas nu, fast den är jag typ ensam om att sakna... :P

Den här veckan har hittills visat sig vara ganska lugn, inte så fruktansvärt mycket i läxväg och lite bättre planering än förra veckan då jag mentalt var kvar i Indien. Flagar inte heller lika mycket längre vilket är skönt, men den dagliga insmorningen har jag inte fuskat med heller. Det är ändå najs för även om det flagar så är det inte någon förändring i nyans där under. Gillar det.

Har tittat på reprisen av Morgonsoffan på svt.se/play, kvällens avsnitt var fruktansvärt underhållande. Bäst var de två cineasterna som hade startat en egen filmfestival i Hägersten som motpol till Stockholms filmfestival som de tyckte blivit för kommersiell och inte tillräckligt "svår". Mycket roligt.

Nu ska jag dyka i säng med nyborstade tänder och läsa lite i en av deckarna Ewa skickade med mig från indien tills jag slocknar, vilket jag inte tror dröjer så värst länge ikväll.


Förresten är det grymt skönt att inte vara jetlaggad längre, vilken enorm skillnad.


Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0