Boston är en snygg stad.

Nu har det kommit upp lite mer julpynt även om jag tvivlar mer och mer på att få se snö innan jag kommer till sverige. Men med tvivlet kommer hoppet för när man minst anar det brukar det ju dyka upp, inte sant?

Idag efter skolan vid halv sex tittade jag på ett rum i Cambridge åt Anneli och sen passade jag på att åka vidare med bussen till Harvard Square. Där hittade jag en godisbutik som hade lösgodis!! Som jag har längtat, jag tog en påse och fyllde med lite godisar jag kände igen från hemma och lite nya godisar. För er som inte vet så är lösgodis något väldigt svenskt. Det visade sig att det kostar exotiskt också. 10 dollar betalade jag för en påse som inte ens var stor eller full, 25 spänn skulle den nog kostat hemma. Det är ju faktiskt helt sjukt. Blir absolut ingen vana, jag satte ju nästan i halsen när jag skulle betala men det var för lite godis för att det skulle vara värt att plocka bort vilket man ändå inte kan göra och för mycket godis för att kunna säga att jag inte var så sugen så jag fick unna mig det. Bra. Då blir det inget mer sånt förrän jag befinner mig på Ica eller nåt.

Hjälp vad med snö ni har hemma! Ella har suttit fast i Östhammar sen igår med stormvarning 2 och ständiga strömavbrott och William sa att det fortfarande var snöstorm i Piteå. Här i Boston har vi det tydligen väldigt kallt för att vara november sa min sånglärare som därav vägrar klä sig i vinterskrud av ren princip. November ska vara 10 grader varmt och inte 0-5. Det finns is på vattnet kan jag meddela men snön känns väldigt långt borta. På radions väderleksrapporter pratar de om kylan som något snart övergående. Jag visste inte att fem plusgrader kunde vara såhär kallt, jag tänker på raggsockor minst en gång varje dag och funderar på benvärmare också. Jag önskar mig nog en varm filt i julklapp som jag kan ta med mig hit till Boston för de riktigt kalla vintermånaderna januari och februari.

När jag satt på bussen och tittade ut på gatorna kände jag bara vilken fin stad det här är.  Och Harvard Square, där måste jag ju bara hänga nån dag. Det är nog jättemysigt lite närmare jul också. Det är så skön stämning här och bara det faktum att man kan gå överallt är ju helt underbart.

Nu ska jag läsa vidare i Twilight.

Godnatt!

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0