Underlig, underlig natt

Jag minns att när jag skulle sova och befann mig balanserandes på den där tråden mellan sömn och vaket tillstånd så stördes jag av något där utifrån. Det var mina egna snarkningar. Jag kunde inte för mitt liv samla styrkan att stänga igen munnen så jag stängde svaljet. Men så kan man ju inte sova, så några sekunder senare var tröskverket igång igen. Sen var det drömmar på drömmar där den med mest bilder och minst antal symboler var den då jag och ella var ute och red. Men den var inte heller logisk. Fast varm och fin så jag tror bara det handlade om min saknad efter Ella. Men den drömmen jag drömde resten av natten och vaknade av varannan minut kallsvettig var full av underliga symboler, ord som "so" och "pi" och två andra komponenter som..äh jag vet inte. Men jag vaknade om och om igen, sittandes, liggandes i underliga positioner, skrikandes, ojandes osv. Helt normal feberdröm med andra ord. Blir nog ingen tenta för mig imorgon.

När jag vaknade på morgonen gick jag på toa och tänkte att det var skönt för jag kände inte av så mycket feber längre. Men den hade gått upp igen, listig rackare det där, till 39 grader. För någon med under 36,5 som normal temp så är det inte konstigt om jag vaknar kallsvettig av drömmar jag inte kan tolka.

Sen lekte william doktor och kollade mina halsmandlar (eftersom halsen gör konstant ont dygnet runt och jag knappt kan svälja) som var vitprickiga. Jag kollade själv sen, jodå. Äckelprickar. Doktor Selberg googlade som vilken annan läkare som helst.

Alla symptom tyder på halsfluss. 

Det blir ingen tenta imorgon. Det blir doktorn. 

Kommentarer

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0