Så.

Pratade med mamma i telefon igår kväll. Hon var less på att bara prata med sjuka människor, körtelfeber hit och dit, hosta som aldrig försvinner osv. "Kan man inte bara få prata med någon som mår bra??" utbrast hon. Hehe, jag känner mig som en gammal pensionär med krämpor när jag sätter igång ska du veta, mamma. Så nu ska jag hämta ut hostmedicin! :)

Hade en riktigt underlig natt. Gick och la mig vid halv tio, passade på när jag hade chansen. Ett problem var bara att jag hade haft ensemblelektion precis innan och sista låten vi körde gick runt, runt i huvudet på mig... Efter en evighet av avslappningstänk somnade jag ändå. En stund. Vid tre vaknade jag igen och trodde klockan var typ halv sex eller nåt och att W´s klocka snart skulle ringa. När jag legat och vridit mig ett bra tag och klockan blivit 05:17 funderade jag på att ta en promenad. Jag promenerade till badrummet och tillbaka. När W´s klocka ringer 06:00 slår det till i huvudet och jag blir äntligen trött. Av tanken på att behöva kliva upp.

Visst är något bakvänt?

Somnar om, märker inte att W åker och sover över min egen väckarklocka. 09:18 (18 minuter efter att min lektion börjat) slår jag upp ögonen.

Somnar nog lättare ikväll.


Kommentarer
Postat av: Sebastian

Klockan är 01.43 och jag ska på kårmöte om "en stund"? Det är jobbigt med nätter då saker surrar runt.

2007-11-21 @ 01:44:39

Hej! Skriv gärna något här:

Jag heter:
Kom ihåg mig!

Min e-postadress är: (kommer inte visas på bloggen)

URL/Bloggadress:

Det här är min hälsning:

Trackback
RSS 2.0